A cégről

A LiB Számítástechnikai Kft. fő tevékenységi köre az egyedi szoftverfejlesztés, melyet kiegészít a feladatokhoz kapcsolódó hardware eszközök tervezése, kivitelezése, továbbá forgalmazása egyedi megrendelések alapján.

A cég 1991-es alapítása óta folyamatosan résztvesz a magyarországi pénzforgalomban felmerülő informatikai feladatok megoldásában. Szakembereink alapos ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi folyamatokról, a több évtizedes kapcsolat az ügyfelekkel, s a változatos banki környezetekben implementált alkalmazások révén jelentős projektvezetési és fejlesztési tapasztalat halmozódott fel.

Tevékenységeink teljes körére szóló ISO tanúsítvánnyal, szoros partnerkapcsolatokkal és a szakemberek felkészültségével azt a célt kívánjuk elérni, hogy minél hatékonyabban támogassuk ügyfeleink üzleti folyamatait és eredményes működését.

A teljes működésre vonatkozó ISO minőségirányítási tanúsítással a LiB kft. elmondhatja, hogy nem csak hatékony és eredményes, hanem ami a legfontosabb a mai piaci viszonyokat figyelembe véve, hogy vevő és partner orientált.

Megoldandó informatikai problémáival bátran forduljon hozzánk!

 

LiB Számítástechnikai Kft.

1117  Budapest Móricz Zsigmond körtér 16

Tel.:+36-1-372-0780, Fax:+36-1-372-0792